Så fungerar det

Kost och Idrott finns för dig som tränar och vill få ut så mycket som möjligt av din träning. Oavsett om det gäller bättre hälsa eller prestera bättre på tävlingar gör rätt kost skillnad för dig och din kropp, även ditt sinne och välmående!

Träning och idrottsnutrition kan vara komplext, kroppens behov ser olika ut i olika faser i livet, träningstyp och träningsintensitet, kroppssammansättning, med mera. Låt därför en leg. Dietist, från kost och idrott, specialinriktad på idrottsnutrition hjälpa dig var du än befinner dig och i just din situation. Möten och rådgivning sker på distans via tel, Skype eller på plats för fysiska möten. En leg. dietist med specilainriktning på idrottsnutrition är expert på just kost och idrott och med en personliga coach får du hjälp att nå bättre resultat i din träning i uthållighetsidrott, styrketräning, inför lopp, vid viktnedgång men även bra hjälp med bra mat för gravid eller ammande. Utifrån din situation, bakgrund och dina mål anpassas kosten för att nå bättre resultatmen även  för att praktiskt fungera i din vardag.

Som klient till kost och idrott

 • får du en analys av din kost idag av en idrottsdietst
 • kan du enkelt direkt i din telefon eller surfplatta registrera vad du äter och hur du tränar
 • ta del av personligt utformade kost- och träningsråd anpassade efter just din mål
 • får du bättre förståelse för kost och träning för att själv kunna göra bra val
 • tillgång till näringsriktiga recept
 • har du löpande kommunikation med din idrottsdietist och kan förvänta dig svar inom 24h mån-fre 9-17

Paketform och pris
Du kan välja att få coaching under en 12-veckors period med ett fast slutdatum, 350 kr per vecka med månadsvis fakturering eller välja att paketet löper med en abonnemangsform med 30 dagars uppsägningstid och minst 3 mån bindningstid för 1200 kr per månad, månadsvis fakturering. 

För att komma igång fyller du i dina uppgifter och väljer du ett kostrådgivningspaket samt en paketsform som passar dig. Då anmälan är mottagen får du ett bekräftelsemail på din anmälan och vi bokar startdatum. I kostrådgivningspaketen ingår

 1. 60 min konsultation
 2. 3 dagars kostregistrering
 3. Analys av kostdagbok och individanpassat kostupplägg och träningsschema (valfritt)
 4. Genomgång av analys
 5. Uppföljning utifrån behov
 6. Kontinuerlig avstämning

Kontakta kost och idrott för frågor eller för att boka. Maila info@kostochidrott.se eller ring 070-22 53 623 hälsningar Anna. 

Välj det paket som passar dig.

kostrådgivningspaket

Konditionsidrott och uthållighet