Villkor

Av-/ombokning av Allmän kostkonsultation
Avbokning eller ombokning av kostkonsultation sker senast 2 dagar (48h) innan inbokat möte via mail eller sms, annars debiteras hela summan. Observera att konsultationen alltid går bra att ha via telefon eller Skype istället för fysiskt möte, exempelvis vid sjukdom.   

Ångerrätt av övriga paket 

Som konsument har du 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Från dagen som du har startat din coachning tillsammans med Kost och Idrott by Anna har du 14 dagar ångerrätt. Du ångrar ditt köp genom att kontakta info@kostochidrott.se. Din coachning avslutas då direkt. Vi återbetalar dig 8 veckor om du har köpt ett 12-veckorspaket, om du har abonnemang så avslutas detta och du betalar motsvarande 1 månadsavgift. 

Betalning och säkerhet 

Betalning sker via faktura som skickas till angiven e-postadress. Alla priser är inklusive 25% moms. Du kan välja mellan att betala för 3 månader på en gång, som ett paket, eller som ett abonnemang där en fast månadssumma faktureras månadsvis enligt ditt avtal.  Fakturan har 10 dagars förfallodatum. Vid försenad inbetalning skickas  påminnelsefaktura med 10% tilläggsavgift på totalbeloppet av utebliven fakturan. Vid fortsatt utebliven faktura går ärendet vidare till Inkasso/Kronofogden. 

Friskvårdsbidrag
Fakturan från Kost och Idrott by Anna tillsammans med inbetalning från din bank brukar gälla som underlag  åt din arbetsgivare för att få ta del av friskvårdsbidrag på din arbetsplats. Särskilda avtal kan skrivas med företag om upplägg för företagsfriskvård, hör av er till oss vid intresse.  

Personlig information

Kost och Idrott by Anna skyddar all din personliga information i enlighet med GDPR. Genom att köpa en tjänst av Kost och Idrott by Anna accepterar du att vi använder din personliga information för att slutföra alla våra åtaganden gentemot dig som kund. Accepterar du våra villkor accepterar du även att få erbjudanden från Kost och Idrott by Anna skickade till din e-postadress. Du har när som helst rätt att bergära ut vilken personlig information vi har lagrat om dig. Våra kunder har rätt att när som helst be oss ändra eller ta bort deras personliga information. Kost och Idrott by Anna garanterar i och med detta avtal att dina personliga uppgifter aldrig delas till tredje part. 

Integritetspolicy

Vi använder dina personuppgifter för att uppfylla kraven i lagar, domstolsutslag och myndighetsbeslut, samt givetvis för att kunna säkerställa att din användning av Lofsangruppen fungerar.
De uppgifter vi har om dig är namn, adress, mailadress och de uppgifter som du själv lämnat till oss i skriftlig form via mail, sms eller kostregistreringsappen.
Kost och Idrott behöver dina uppgifter för att tillhandahålla den tjänst du köpt. Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig.
Du har rätt att när som helst radera alla personuppgifter som behandlas av oss med undantag av följande situationer:
– du har ett pågående supportärende
– du har ett pågående abonnemang
– du har en obetald skuld hos oss, oberoende av betalningsmetod
Observera att eftersom du har gjort inköp hos oss, måste vi spara vissa av dina personuppgifter i anslutning till transaktionen i bokföringssyfte, i enlighet med bokföringsreglerna i Sverige.

Skador  

Som kund har du skyldighet att informera din coach om sådant som kan komma att påverka din träning och/eller kostrådgivning. Till detta räknas både nuvarande och tidigare sjukdomar, mediciner samt skador. 

Din coach på Kost och idrott är utbildad och legitimerad dietist. De kostråd ihop med eventuella träningsprogram som du tilldelas ska användas som vägledning. Avbryt genast en kostplan om du känner obehag eller misstänker allergi och meddela din coach snarast. Det är viktigt att du enbart tränar när du är frisk då träning under sjukdom i regel förlänger sjukdomsförloppet och dessutom kan vara farligt.  

Övrigt 

Kost och Idrott by Anna förbehåller sig rätten till ändring av all information utan föregående avisering. 

 

kostrådgivningspaket

Välj det paket som passar dig.

Paket 1

Paket 2

Paket 3