Kostkonsultation

Kostkonsultation med kost och idrott

Kostkonsultation är för dig som vill ha konkreta tips för hur du ska äta bättre på ett sätt som passar dig.

Kost och idrott ger dig även nya tips på recept, prova nya råvaror och får dessutom äta mat som mättar och smakar riktigt gott.
Pris

Allmän kostkonsultation 50 min 950 kr
Allmän kostkonsultation med kostanalys 1250 kr

Följ gärna mig på Instagram för dagliga tips.

 

Hälsosam kost

Kostkonsultation är väldigt roligt och intressant och kost och idrott kan hjälpa dig lägga grunden till en hälsosam kost. Genom att skriva ner vad du äter blir det väldigt tydligt hur vi kan lägga om din kost för att nå ditt mål – oavsett om det är att bli starkare, piggare eller gå ner i vikt.

Kost och idrott arbetar för att skapa ett hållbart sätt att leva – en investering i din kost ska vara en investering i ett nytt sätt att leva.

Alla äter vi mat och somliga är mer intresserade av vad de stoppar i sig än andra. Kanske är du en av dem som vill äta nyttigt och varierat.

Vi är vanemänniskor och äter ofta mindre varierat än vi tror, du kanske prövat en diet som ska vara bra, men din träning gav inte resultaten du väntade.

I medierna florerar kostråd om vad som bör ätas och vad som absolut bör undvikas. Vad stämmer, vad stämmer inte? Ska jag verkligen ladda inför loppet som jag gör? Eller är du bara nyfiken på om det du äter idag verkligen är så näringsriktigt som du tror det är.

Dietisten Anna Permansson Reuterberg från kost och idrott svarar på dina funderingar och ger konkreta råd som passar just dig.

Välj om du vill ha kostkonsultation med eller utan kostanalys.

  • Utan kostanalys passar dig som har allmänna kostfrågor och söker generella tips.
  • En kostkonsultation med kostanalys innebär en tre dagars kostregistrering, att du under tre dagar noterar allt du äter för att ge en individuell anpassad kostkonsultaton för just dig. Du får då två konsultationer á 45 min.

Boka

Välj paket

Villkor

Välj det paket som passar dig.

kostrådgivningspaket

Konditionsidrott och uthållighet