inför och under lopp

Träna med kost och idrott inför en svensk klassiker

Har du satt som mål att genomföra ditt första lopp, göra en Svensk Klassiker eller ta dig runt Göteborgsvarvet med en bra tid? Har du många gånger tidigare gjort flera lopp och försökt äta rätt? Oavsett erfarenhet och mål hjälper jag dig få till bästa möjliga kost för bästa förutsättningar inför och under loppen.

För dig som har ett tydligt mål med träningen är kost A och O för att få ut resultat av din träning och för att orka träna för att ge resultat. Kost och idrott går igenom allt från uppladdning till återhämtning, kost och vätskeintag, timing av intag och eventuell mat under loppet.

Paketform och priser
  • Paket 1: coaching under en 12-veckors period med ett fast avslutsdatum.
    Pris 450 kr per vecka med månadsvis fakturering.
  • Paket 2: abonnemangsform med 30 dagars uppsägningstid och minst 3 mån bindningstid.
    Pris 1800 kr per månad, månadsvis fakturering.

Vasaloppet

Uppladdningen inför Vasaloppet 2023 har börjat! Förbättra årets resultat genom att följa en strategi kring din kost. 

Läs mer här om kost och idrotts vasaloppspaket.

Tjejklassikern

Självklart ska du genomföra tjejklassikern och med rätt kost kommer du klara det.  

Jag vet hur du ska äta för att orka träna, förbättra din kondition och uppnå dina mål. 

Tillsammans laddar vi inför de olika tävlingarna som ingår i tjejklassikern. 

  • 30 km skidor – kostupplägg före, under och efter loppet. Behöver du förbättra din teknik kan jag rekommendera några riktigt bra tjejer som är skidinstruktörer. I tjejklassikern ingår följande skidlopp: Kristinaloppet, Engelbrektshalvan eller tjejvasan/kortvasan
  • 100 km cykling – förbättra ditt näringsupptag under loppet och försäkra dig om att din mage håller sig i skikt under hela cykeltävlingen. Tjejvättern går den 10 juni 2023.
  • 10 km löpning – förbättra din tid på 10 km löpning genom att lägga om dina kostvanor. Många som tränar inför tjejklassikern äter tyvärr för lite vilket gör att hela kroppen går på sparlåga. Tillsammans ser vi över ditt kostintag för att du ska få en så bra hälsa och bra resultat som möjligt. Löptävlingen i Tjejklassikern är Rosa bandet loppet 10km. 

Boka 15 minuters kostnadsfri kostrådgivning inför tjejklassikern redan idag. Besök tjejklassikern för mer information om loppen. 

Intresseanmälan

Välj det paket som passar dig.

kostrådgivningspaket

Konditionsidrott och uthållighet